ads2

ads3

Step by step membuat Korean Honey Lemon Tea (Yujacha Tea)

Korean Honey Lemon Tea (Yujacha Tea) ~Find Deals on Ronnefeldt Tea in Groceries on Amazon. Yuja-cha (유자차; 柚子茶) or yuja tea is a traditional Korean tea made by mixing hot water with yuja-cheong (yuja marmalade). Yuja tea is popular throughout Korea, especially in the winter. Memang sekarang ini sedang banyak dicari oleh teman-teman disekitar kita, salah satunya kamu. Mereka memang telah terbiasa mamnfaatkan internet di HP untuk mendapatkan informasi gambar untuk dijadikan contoh. Berikutnya adalah gambar berkaitan dengan Korean Honey Lemon Tea (Yujacha Tea) yang dapat sobat jadikan ide.

Korean Honey Lemon Tea (Yujacha Tea) WHAT IS YUJA TEA (KOREAN CITRON TEA) Yuja tea / yuzu tea (yujacha, 유자차) is a herbal tea made with yuja-cheong (유자청) aka yuja citron marmalade. Honey citron tea is a traditional Korean tea (yujacha) made from the citron fruit. its floral-fruity citrus aroma makes it a great way to start your day and is an excellent source for vitamin c. traditionally, honey citron tea has also been used to treat cold symptoms, stimulate digestion, blood circulation, and even said to enhance skin complexion. honey citron tea is simply delicious and is. Yujacha (유자차) is also sometimes called Korean honey citron tea or yuzu tea. anda bisa memasak Korean Honey Lemon Tea (Yujacha Tea) menggunakan 4 bahan 5 langkah. Berikut langkah-langkah untuk memasaknya.

Komposisi untuk memasak Korean Honey Lemon Tea (Yujacha Tea)

  1. Anda butuh 4 buah lemon.
  2. Kamu perlu 200 gram madu sarang, disaring madunya (madu biasa juga bisa).
  3. Anda membutuhkan 1 sdt garam.
  4. Silahkan kamu siapkan 1 sdt baking soda.

Yuja-cha is a great hot drink to enjoy in the wintertime. It is high in vitamin C and is often used in fighting a cold. It is also a popular hangover remedy. I thank my mother-in-law, Cheong Ja Shin, for teaching me how to make palace-style yujacha.

Intruksi cara membuat Korean Honey Lemon Tea (Yujacha Tea)

  1. Siapkan semua bahan2..
  2. Gosok-gosok kulit lemon dengan campuran garam dan baking soda, ini tujuannya utk menghilangkan lapisan lilin yg ada di kulit lemon..
  3. Cuci lemon hingga bersih. Buang ujung buah lemon, belah jadi 2 bagian dan hilangkan biji2nya. Iris tipis lemon..
  4. Saring madu sarang. Campur madu sarang yg sdh disaring dgn irisan lemon, aduk hingga tercampur rata..
  5. Korean Honey Lemon Tea atau Yujacha Tea bisa langsung disajikan atau dimasukan dalam botol/toples dan simpan di kulkas untuk beberapa hari. Untuk penyajiannya, ambil 2 sdm Korean Honey Lemon Tea atau Yujacha Tea dan tambahkan air secukupnya. Bisa disajikan hangat atau dingin, kalau sy suka disajikan hangat 😍😘.

Resep Korean Honey Lemon Tea (Yujacha). Pas ke supermarket ngeliat Honey lemon tea atau Yujacha ini. Korean yuja cha (yuza tea) is a traditional Korean tea made with citrus and honey. Yuja tea's main ingredient is the yuja fruit, a citrus fruit that ranges from yellowish green in color (like similar a lemon) to a bright orange; the ripest, best fruit will be orange in color. The great thing about yujacha is that you can drink the tea and eat everything in the cup except the seeds.

Begitulah pembahasan Korean Honey Lemon Tea (Yujacha Tea) terima kasih atas kunjungannya, jika dirasa postingan blog ini bermanfaat suport saya dengan cara bagikan postingan artikel website ini ke akun sosial media favorit kamu seperti facebook, instagram dan lain sebagainya, atau bisa juga menandai halaman blog ini,konten ini dikelompokkan ke dalam kategori Korean Honey Lemon Tea (Yujacha Tea).

LihatTutupKomentar

ads1

close