ads2

ads3

Resep Chicken Katsu

Chicken Katsu ~Chicken katsu, fried chicken cutlets, are an obsession for chef Roy Choi of Kogi BBQ in Los Angeles. The simple recipe is made with only five ingredients. Created in Japan but loved worldwide, chicken katsu is a simple breaded and fried chicken cutlet, served with a sweet katsu sauce.. Memang sekarang ini sedang banyak dicari oleh teman-teman disekitar kita, salah satunya sobat. Mereka memang telah terbiasa mamnfaatkan internet di gadget untuk melihat informasi gambar untuk dijadikan contoh. Next adalah gambar mengenai Chicken Katsu yang dapat Anda jadikan wawasan.

Chicken Katsu For people who prefer chicken, there is chicken katsu or Japanese fried chicken cutlet. Katsu is served with Tonkatsu sauce or katsu sauce, which pairs perfectly well with the fried meat. Awesome Chicken Katsu is a crispy breaded chicken breast seasoned and dipped in Panko then lightly fried in oil until the crust becomes a golden brown. kamu dapat membuat Chicken Katsu memakai 11 bahan 4 langkah. Berikut cara anda untuk membuatnya.

Bahan dan bumbu untuk memasak Chicken Katsu

  1. Sediakan juga 250 gr dada ayam fillet.
  2. Sediakan juga 1 butir telur.
  3. Anda Memerlukan 3 sdm susu UHT full cream.
  4. Silahkan sobat persiapkan Secukupnya tepung bumbu serbaguna.
  5. Kamu siapin Secukupnya tepung roti.
  6. Anda perlu Secukupnya garam dan lada bubuk.
  7. Anda Memerlukan Saus :.
  8. Anda butuh Secukupnya saus sambal.
  9. Kamu membutuhkan Secukupnya mayonais.
  10. Anda Memerlukan Pelengkap :.
  11. Kamu butuh Salad sayuran.

A light and savory Japanese dish! Chicken is so easy to make and comes together quickly! If you love chicken recipes try this Skinny Slow Cooker Kung Pao Chicken, Easy Teriyaki Chicken Casserole or Best Bourbon Chicken. Chicken katsu (chicken cutlet (Japanese: チキンカツ, Hepburn: chikinkatsu)), also known as panko chicken, or tori katsu (torikatsu (鶏カツ)) is a Japanese dish of fried chicken made with panko bread crumbs which is also popular in Australia, Hawaii, London, California, and other areas of the world.

Intruksi cara memasak Chicken Katsu

  1. Cuci bersih dada ayam. Belah dada ayam menjadi 2 atau 3 bagian. Kemudian penyet2 daging ayam dengan ulekan lalu Lumuri dengan garam dan lada bubuk. Sisihkan.
  2. Kocok telur dan susu. Balurkan daging ayam kedalam tepung, kemudian celupkan kedalam kocokan telur lalu terakhir balirkan kedalam tepung roti..
  3. Siapkan minyak panas. Goreng ayam hingga kuning kecoklatan. Dan tiriskan.
  4. Penyelesaian. Tata ayam, salad sayuran dan nasi hangat. Beri toping saus mayo diatas ayam katsu nya. Dan sajikan selagi hangat 😍.

Chicken katsu is generally served with tonkatsu sauce (とんかつソース), a thick. Chicken katsu is a Japanese dish that is also known as panko chicken or tori katsu. Think of it as Japanese-style fried chicken. The seasoned chicken is coated with panko breadcrumbs that are so light and crispy when cooked. You get a satisfying crunch and then a taste of moist and juicy chicken.

Begitulah pembahasan Chicken Katsu terima kasih atas kunjungannya, jika dirasa postingan website ini bermanfaat suport kita dengan cara bagikan postingan artikel blog ini ke akun sosial media yang kamu punya seperti facebook, instagram dan lain-lain, atau bisa juga mem-bookmark halaman website ini,artikel ini dikelompokkan ke dalam kategori Chicken Katsu.

LihatTutupKomentar

ads1

close